Vi har starkt begränsade möjligheter att ta emot bokningar av fritidslokalen under vecka 28-31 sommaren 2024. Om ni önskar boka lokalen behöver ni ta en telefonkontakt med någon i styrelsen, så ska vi försöka ordna så ni kan komma åt lokalen under dessa veckor. Försök vara ute i så god tid som möjligt, men vi kan inte garantera att vi kommer hinna ordna med uthyrning före vecka 32.

 

Bokning av lokalen görs via hemsidan (se länk nedan) alternativt via bokningstavlan som sitter i föreningens tvättstuga. Bokas lokalen via hemsidan loggar du in med ditt användarnamn som är förkortning av din gatuadress, följt av mellanslag och sedan siffra och bokstav; Gv 1n, Vk 1n, Rk 1n eller Vb 1n. Lösenordet fick du i samband med att din tag delades ut.

Måndag till fredag bokas lokalen i 2 timmars-intervall, kostnad 100 kronor/2 timmar. Dygnsbokning kostar 500 kronor.

Fredag-söndag går det endast att boka lokalen per dygn (kl. 12:00-11:00), kostnad 500 kronor per dygn.

För att få tillträde ska betalning vara tillhanda samt hyresavtal för bokning av lokalen påskrivet senast 2 vardagar före bokningen träder i kraft, access till lokalen ges först då detta har skett. Återbetalning vid avbokning av lokal sker ej. Lokalen låses upp med taggen som hör till varje fastighet. Det är fastighetsägaren (dvs. medlemmen i föreningen) som ansvarar för lokalen under tiden den hyrs.

Det åligger den som hyr lokalen att ta kontakt med fastighetsskötare Anders för att boka tid för betalning samt skriva hyresavtal. Om detta inte skett senast 2 vardagar före bokningsdatumet släpps bokningen och lokalen blir tillgänglig för andra att boka. Betalning sker via swish i samband med att kontraktet skrivs på expeditionen. Föreningen kommer inte skicka ut påminnelse om ovanstående. 

Vid frågor gällande bokning av lokalen tas kontakt med vår fastighetsskötare Anders dagtid måndag-fredag. Vid frågor om lokalen på jourtid (exempelvis kvällar/helger) finns akut telefonnummer på anslagstavlan vid expeditionen.

För egen utskrift av hyresavtal, klicka härFör att komma vidare till tjänsten för bokning, klicka här.